Zoeken in De Pinte.be

Home  /  Vrije tijd  /  Jeugd  /  Jeugdactiviteiten  /  Techniekacademie

Techniekacademie

Techniekacademie
Van 16 september tot en met 16 december 2020 vond de Techniekacademie plaats. Deze twaalf workshops zijn bedoeld voor kinderen uit het vijfde en zesde leerjaar. Via dit initiatief kunnen kinderen op een unieke wijze kennis maken met techniek en technologie. Dit is een initiatief van Hogeschool VIVES met Gemeente De Pinte als inrichter.

Wat?
Workshops chemie, hout, metaal/kunststof, elektriciteit, elektronica, informatica/robotica. Er is begeleiding door twee techniekmentoren. Ook een actief bedrijfsbezoek is voorzien en op het einde nodigen we alle ouders uit op een diploma-uitreiking. 

De Techniekacademie vindt plaats op woensdag van 13.30 tot 15.30 uur en van 16 uur tot 18 uur in het OCP (Polderbos 20, De Pinte).

Ben je graag creatief bezig? Kriebelt het om zelf van alles te maken, maar ontbreekt het je aan basiskennis? Dan is de Techniekacademie De Pinte ideaal voor jou! In een leuke sfeer zal je heel wat opsteken. Je maakt kennis met gereedschap en materialen, je leert dat techniek vele gezichten heeft en je zal een aantal technische systemen maken.

Zoektocht naar partners
VIVES Hogeschool zoekt voor de Techniekacademie De Pinte nog een aantal bedrijfspartners. Wie interesse heeft, kan contact opnemen via sabine.poleyn@vives.be.

Contact
logo-techniekacademie-depinte


 
Jeugddienst
Polderbos 20
9840 De Pinte