Wegomleggingen

 Alle evenementen vindt u ook terug op Geopunt Vlaanderen, aangeduid op kaart.

 
 

 

Wegverzakking 't Kruisken

De onverwachte wegverzakking in 't Kruisken is donderdag 19 januari hersteld door een aannemer met beton.
Aangezien dit beton moet uitharden, zal 't Kruisken nog een week onderbroken blijven.
De omleidingen lopen via de Jasmijnstraat en Magaret - Toutefais.
 

Nieuwjaarsreceptie 2017 Zevergem

De openbare weg te Dorp Zevergem (kruispunt Blijpoel tot aan de overgang Dorp/Pont-Zuid) zal volledig verkeersvrij gemaakt worden op zondag 8 januari 2017 van 9u tot 14u. Plaatselijk verkeer wordt toegestaan in Pont-Zuid vanaf het kruispunt met de Veldstraat en in Pont-Noord vanaf het kruispunt met Het Wijngaardeke. Er wordt een omleiding voorzien van Pont-Noord via Het Wijngaardeke en de Molenstraat naar de Veldstraat en omgekeerd. De bussen van De Lijn volgen een omleiding via de Molenstraat. In Zevergem Dorp geldt er een stilstaan- en parkeerverbod van dinsdag 3 januari 2017 tot en met zondag 8 januari 2017. In de Molenstraat geldt er aan de noordkant een parkeerverbod op zondag 8 januari 2017 van 9u tot en met 14u. De chalets zullen op straat staan ter hoogte van café Boldershof, de bushokjes langs beide zijden van de weg en op de parkeerplaatsen ter hoogte van slagerij Joël tot tegenover de ingang van de school.

 
 
 

Septemberkermis 2016 Zevergem

Er geldt een stilstaan- en parkeerverbod op de parking langs de kerk in Zevergem, op het plein voor café Boldershof en op de parkeerplaatsen langsheen Dorp (tegenover de kerk) van dinsdag 27 september 2016 tot en met dinsdag 4 oktober 2016. Deze plaatsen worden voorbehouden voor de kermisuitbaters.
 

Halloween-avondtocht Eekbulk op maandag 31 oktober 2016


De openbare weg, Spoorweglaan, vanaf huisnummer 37 tot aan het kruispunt met de Heidelaan en de openbare weg Eekbulk, vanaf huisnummer 2 tot aan huisnummer 42, zullen verkeersvrij gemaakt worden (uitgezonderd plaatselijk verkeer) op maandag 31 oktober 2016 van 19 tot 22 uur ter gelegenheid van de Halloween avondtocht.