Tewerkstelling

Aangifte wijziging beroep
 
Iedereen die van beroep verandert, moet hiervan aangifte doen zodat dit in het rijksregister aangepast kan worden.

 

Vrijwilligerswerk
 
Gemeente en OCMW De Pinte zijn op zoek naar vrijwilligers
Bekijk hier het aanbod.

Vrijwilligerswerk
De site www.vrijwilligerswerk.be is een samenwerkingsverband tussen de Provinciale Steunpunten Vrijwilligerswerk, Het Punt VZW (Steunpunt Brussel) en het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk met financiĆ«le steun van de Koning Boudewijnstichting. Ga hier rechtstreeks naar de pagina met vacatures voor de regio De Pinte.

www.succesvolvrijwilligen.be
Via www.succesvolvrijwilligen.be ontdek je een schat aan informatie over vrijwilligersbeleid en vrijwilligersmanagement in en buiten Vlaanderen.Succesvolvrijwilligen.be kent twee pijlers namelijk de bibliotheek en de praktijkenbank. In de bib kan je rustig grasduinen in tal van publicaties terwijl je in de praktijkenbank een heleboel inspirerende verhalen vindt van vrijwilligersorganisaties en -diensten, lokale besturen, enzovoort omtrent hun vrijwilligersbeleid.
 
 
Diensten PWA
 
PWA is de afkorting van 'plaatselijk werkgelegenheidsagentschap'.
 
De werking ervan kunt u het best vergelijken met een interimkantoor. Voor gebruikers die bepaalde taken willen laten uitvoeren, zoekt het PWA een geschikte PWA-werknemer. Gebruikers die zelf al iemand op het oog hebben, kunnen dit melden aan het PWA.